Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár társadalomtudományi könyvek Antikvár történelmi könyvek A nemzet, az állam és a nemzetiség Tito politikájában

A nemzet, az állam és a nemzetiség Tito politikájában

Gyurok János: A nemzet, az állam és a nemzetiség Tito politikájában

"Josip Broz Tito a 20. század Európa történelmének egyik kétségtelenül legérdekesebb alakja. A Balkán-félsziget múlt századi társadalomtörténetének nagyhatású politikusa, a volt délszláv államok, de mindenekelőtt az ún. második Jugoszlávia (1945-1991) legbefolyásosabb vezetője, uralkodója, vezére."

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Croatica, Budapest, 2007

Kötésmód :    Karton

Oldalszám :   239

Ár:                 A tétel elkelt! Előjegyezhető.

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés