Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Óvjuk őket! - Gyermekeink kábítószerveszélyben

ovjuk oket

Ross Campbell: Óvjuk őket! - Gyermekeink kábítószerveszélyben

 

A szerző így vall műve előszavában: "Nem csupán azoknak a szülőknek írtam, akiknek a gyermekei kábítószert fogyasztanak. Ha az Ön gyermeke olyan szerencsés, hogy eddig nem került bele ebbe a csapdába, a könyv Önnek szól. Ha az Ön gyermeke mindössze három éves, és azt akarja, hogy soha ne ismerkedjen meg a kábítószerrel, a könyv Önnek szól. Ha első gyermeke érkezését várja, a könyv természetesen Önnek is szól. Mind önmagának, mind gyermekének, voltaképpen az egész családnak segítséget nyújt abban, hogy kábítószer nélkül éljen, és megtapasztalja az igazi értékeket emberi kapcsolataiban."

 

Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Harmat Kiadó, 1999

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    151

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés