Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A szülői hivatás

szuloi hivatas 

Dr. Ross Campbell: A szülői hivatás

 

A gyermeknevelésben gyakran két véglet érvényesül: teljes engedékenység vagy vasszigor. Ross Campbell, a nagysikerű Életre Szóló ajándék szerzője és a Gyerekekre hangolva című könyv társszerzője, nem könnyű, de járható középutat mutat: neveljük gyermekünket tekintélytiszteletre, tereljük a helyes irányba, javítsuk ki hibáit, de mindezt könnyedén, megértéssel, a feltétlen szeretetre építve tegyük!
A számos kiadást megért Szülői hivatásban dr. Campbell különösen hangsúlyozza, mennyi minden múlik azon, hogy ismerjük-e alaposan gyermekünk egyéniségét, s annak megfelelően bánunk-e vele: rugalmasan, türelemmel, józan bölcsességgel. Meggyőződése, hogy gyermekünknek elsősorban nem prédikálni kell, hanem életünkkel és tetteinkkel példát mutatni, s akkor magáévá fogja tenni erkölcsi elveinket és világnézetünket.
Dr. Campbell neveléssel foglalkozó könyvei több mint 175 ezer példányban jelentek meg magyarul. 


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Harmat Kiadó, 1997

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    140

Ár:                  600 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés