Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Válás helyett - Párkapcsolatunk megmentése

valas helyett

Phillip C. McGraw: Válás helyett - Párkapcsolatunk megmentése

 

A húszéves pszichológiai gyakorlattal rendelkező szerző egy hétlépésből álló "program" formájában szűrte le tapasztalatait, amelyet Párkapcsolatunk megmentése névvel illet. Szemléletes, sokszor humoros példákkal feltárja és megvilágítja azokat a tényezőket, amelyek öntudatlanul is károkat okoznak a törékeny házasságokban, valamint olyan bevett hiedelmeket cáfol meg, mint például: a jó kapcsolathoz nagy szerelem kell, közös érdeklődés kell, a jó kapcsolatnak semmi köze a szexhez, a jó kapcsolat békés és így tovább. Ez semmi esetre sem egy gyorstalpaló tanfolyam, a párkapcsolat állandó munkát igénylő folyamat. Mély és őszinte átgondolás szükséges ahhoz, hogy újra közel kerüljünk párunkhoz. Ezt kellemetlenségek és győzelmek kísérik, de csak így tanulhatjuk meg elfogadni és élvezni azokat az alapvető különbségeket, amelyek a férfi és a nő között mutatkoznak. Ha követik Dr. Phil programját, elviszi Önöket egy aprólékosan megtervezett utazásra, hogy fölfedezzék a szívüket, majd megosszák azt párjukkal. Érdemes megpróbálni. 

 

Tartalom

 

Köszönetnyilvánítás 9
Bevezetés 11
Légy őszinte: lépj újra kapcsolatba tudatosságod magjával
Itt az idő: most te jössz 15
Határozd meg a problémát 32
Számolj le a mítoszokkal 53
Számolj le a rossz szellemeddel 81
Bensőd helyreállítása: személyes párkapcsolati értékek 114
A siker formulája 146


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Édesvíz Kiadó, 2002

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    291

Ár:                  1500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés