Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Hogyan tanuljunk? - Kulcs a sikeres tanuláshoz

hogyan tanuljunk

James Deese - Ellin K. Deese - Allan Mundsack: Hogyan tanuljunk? - Kulcs a sikeres tanuláshoz 

 

Könyvünket ajánljuk minden olyan diáknak, aki hatékonyan és eredményesen akar tanulni. Azok a gimnazisták is hasznosnak fogják találni, akik most készülnek egyetemre, főiskolára, de olyan idősebb diákok is, akik hosszabb kihagyás után ülnek vissza az iskolapadba. A könyv elolvasása talán azokat is továbbtanulásra serkenti, akik eddig nem tervezték. Végül, de nem utolsósorban, aki elolvassa ezt a könyvet, és alkalmazza a belőle tanultakat, kialakíthatja saját tanulási stílusát és módszerét, amely az első fontos lépés a sikeres egvetemi, főiskolai karrier felé.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   PANEM KFT., 2006

Kötésmód :     kötés

Oldalszám :    228

Ár:                  1600 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés