Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár társadalomtudományi könyvek Antikvár pedagógiai könyvek Fejlesztő pedagógia - A fejlesztés főbb elméletei és gyakorlatai

Fejlesztő pedagógia - A fejlesztés főbb elméletei és gyakorlatai

fejleszto pedagogia

Martonné Tamás Márta (szerk.): Fejlesztő pedagógia - A fejlesztés főbb elméletei és gyakorlatai

 

A társadalomban megmutatkozó problémák, a jelenlegi szervezeti keretek működési zavarai a mind korábbi prevenció fontosságát támasztják alá. Egyre nagyobb hangsúlyt kap az óvodás életkorban magvalósuló differenciált egyéni bánásmód és fejlesztés, valamint az iskolában az átlagtól eltérő, viselkedési és/vagy teljesítmény-problémákkal küszködő gyermekek speciális, korrektív ellátása. A kötet célja, hogy a "fejlesztő pedagógus" munkájában segítsen eligazodni az elmélet és az azt hasznosító gyakorlat útvesztőiben.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   ELTE Eötvös Kiadó, 2002

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    304

Ár:                  2400 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés