Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A KALOT-mozgalom és népfőiskolái

kalot mozgalom es nepiskolai 

arkas György: A KALOT-mozgalom és népfőiskolái

 

A gödöllői temetőben találkoztam először Dr. Farkas Györggyel. Igaz Ő már akkor a koporsóban feküdt. Csak kis híján, hogy búcsúztatót nem én mondtam! Elhárítottam magamtól. Talán érezve, hogy találkozom Vele! És íme, könyvét átolvasva közelről ismerhettem meg! Megismertem ezt a katolikus ízig-vérig magyar áldozatos fiatal embert, aki elsőnek állt Kerkai Páter jezsuita országot, magyarságot megmentő munkája mellé! A KALOT szervezés kitartó, fáradhatatlan munkása lett! Kitartott a megaláztatás, a legyőzetettség idején is! Mindig remélt, de az igazi újra ébredést már nem érhette meg! Farkas György írása remélhetőleg hozzájárul a katolikus agrár proletariátus felemelésén működő KALOT jobb megértéséhez és az újra indításhoz, széles körű megvalósításához. A mai politikai, szociális és társadalmi körülmények jobbá tételéhez jelentős útmutató II. János Pál pápa Centesiumus Annus kezdetű apostoli tanítása. Remélem, Farkas György könyvének elolvasása elősegíti az egységes és közös összefogást a magyarság társadalmi problémáinak megoldására.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Érdi Polgárok Népfőiskolája, 1992

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    197

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés