Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Séták a fővárosban

setak a fovarosban

Makoldi Mihályné: Séták a fővárosban

 

Mi budapesti emberek nap mint nap járjuk a főváros utcáit. Életünk minden mozzanata ezer szállal fűződik városunk fejlődéséhez, öröméhez, gondjaihoz. Budapest egy-egy része, útvonala, kerülete különösen kedves és ismerős. Itt lakunk, vagy itt dolgozunk, erre jövünk s megyünk. A város többi része közül bizonyára akad olyan, amelyet kevéssé, vagy talán egyáltalán nem ismerünk. Fővárosunk olyan nagy, hogy valószínűleg van olyan része is, melyet talán nem is fogunk megismerni, mert sosem járunk arra. A jól ismert utcákon is legtöbbször úgy megyünk végig, hogy elmerülünk gondolatainkba, és a sokszor látott városképet meg is szokjuk. Lehet, hogy nézzük az utcát, de valójában nem látjuk. Néha talán feltűnik, ami új és szembeötlő. Új építkezés, új emlékmű, új közlekedési eszköz, vagy éppen valamilyen akadályozó tényező felkelti érdeklődésünket. Van, aminek örülünk, van amiért bosszankodunk, de végül is napirendre térünk felette.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Fővárosi Pedagógiai Intézet, 1974

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    153

Ár:                  1200 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés