Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Én is tudok beszélni! 3.

en is tudok beszelni 3

Gereben Ferencné-Laczik Imréné-Vinczéné Bíró Etelka: Én is tudok beszélni! 3. – Munkatankönyv a beszédjavító általános iskola számára

 

A munkatankönyv három kötete az előzőleg már kialakított magyar beszédhangok helyes kiejtésének elsajátítását szolgálja. Ezért alkalmazása a beszédjavító általános iskolákban, valamint a beszédjavító logopédiai csoportokban és osztályokban – a kiejtés tanítása, tanulása egész folyamatában, a betűtanítás előkészítése során és az olvasási zavarok (diszlexia) javításában – egyaránt ajánlott. A munkatankönyv kizárólag feladatokat tartalmaz, a már kialakított beszédhangok helyes ejtésének rögzítése és automatizálása szótag-, szó-, mondat- és összefüggő szöveges feladatokban.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Nemzeti Tankönyvkiadó, 2011

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    144

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés