Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A megkésett beszédfejlõdés terápiája

megkesett beszedfejlodes terapiaja 

Bittera Tiborné–dr. Juhász Ágnes: A megkésett beszédfejlõdés terápiája

 

Tanári segédanyag az Én is tudok beszélni 1. című munkatankönyvhöz. A megkésett beszéd- és nyelvi fejlődés esetén a logopédiai terápia öt nagy területre oszlik: a beszéd és a nyelv, a mozgás, a gondolkodás, a figyelem és az emlékezet, valamint a különféle készségek fejlesztése. Ezek a területek a valóságban nem választhatók el egymástól. Egyrészt minden foglalkozás alkalmával több terület anyagából válogattak, a gyakorlatokat adott beszéd- és nyelvi cél köré csoportosítva, a gyermek egyéni szükséglete szerint súlypontozva. Másrészt minden gyakorlat többfunkciós, sohasem elszigetelten fejlesztenek egy-egy készséget vagy képességet. A munkatankönyv képeihez kapcsolható feladatok elsõsorban a szókincsfejlesztést és a nyelvi rendszer kiépítését célozzák. A munkatankönyv felépítésében kisebb-nagyobb eltérésekkel követi a normál beszédfejlõdés menetét. A szókincsbõvítés végigvonul a munkatankönyv minden oldalán.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Nemzeti Tankönyvkiadó, 1991

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    110

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető.   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

strong

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés