Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Magyar eredetű keresztnevek teljes tára

 magyar eredetu keresztnevek teljes tara

Szegedi Csanád: Magyar eredetű keresztnevek teljes tára - Több mint 8400 ősi magyar eredetű név

 

Ezennel nagy szeretettel és tisztelettel átnyújtok Önöknek egy turáni ornamentikával díszített több ezer éves magyar nyelvemléket, ami nem csak emlék, hanem őszintén remélem, hogy a jövőnk szerves része lesz. Ezzel a könyvvel elsősorban az volt a célom, hogy a gyermekáldást váró kismamáknak és kispapáknak felhívjam a figyelmét arra, hogy nem muszáj idegen neveket ráerőltetni gyermekeikre, mert van egy gazdagabb és hozzánk sokkal közelebb álló megoldás is. Létrejövőben van a nemzeti egység, végre tiszta szívvel tud ünnepelni a magyar nép. Túlléptük kicsinyhitűségünket és merünk nagy dolgokat cselekedni. Reméljük, hogy a magyar nemzet sokasodása sem várat sokáig magára és Magyarország gyermeksírástól, nevetéstől fog zengeni! A Jóisten áldását kérem az emberiségre és magyar testvéreimre, akiknek szívből ajánlom ezeket a karizmatikus erővel felruházott tiszta, ősi magyar neveket. 

 

Tartalom

 

Bevezetés 7
A magyar írás 9
A magyar nyelv 10
Nevében él a nemzet 11
Mit lehet tudni? 12
Fiúnevek 15
Lyánynevek 95
Lesz-e elég magyar? 173
Statisztikai elemzés 174
Állatnevek 178


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   2002

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    167

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés