Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Tanuljunk könnyen, gyorsan angolul!

tanuljunk konnyen gyorsanangolul

Dr. Szenczi Miklós, Dr. Ernst Häckel: Tanuljunk könnyen, gyorsan angolul!

Az angol nyelv alapos elsajátításának könnyű és gyors módszere mindenki számára/Dr. Ernst Häckel módszere alapján/Függelék: Szójegyzék és a feladványok megfejtése (kulcs)

 

Az angol nyelv fontosságát felesleges volna külön hangsúlyozni. A világ legnagyobb nyelvterülete ezt a nyelvet beszéli; ismerete az európai szárazföldön is egyre jobban terjed. A világháború óta a legtöbb ember anyanyelve után az angol nyelvet tanulja meg. Ennek a páratlan népszerűségnek az okát elsősorban Anglia kultúrális és gazdasági vezetőszerepében kell keresnünk.
Könyvünk célja az, hogy az angol nyelv tökéletes elsajátítására biztos, rendszeres alapot nyújtson és megismertessen a ma használatos élő nyelvvel. Ennek a célnak az eléréséhez dr. Ernst Häckel kitűnően bevált módszerét vettem segítségül, amely gondos fokozatossággal küzdi le az idegen nyelvek nehézségeit. Az egyes leckék felépítéséhez és az olvasmányi részek anyagához dr. Häckel német nyelvkönyve szolgált mintaképül, míg a nyelvtani részek az angol nyelv sajátos természetének megfelelő önálló tárgyalásmódot kívántak meg.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Novák Rudolf és Társa Tudományos Könyvkiadóvállalat és Könyvkereskedés

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    208

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés