Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Ungarische Grammatik

ungarische grammatik

Törkenczy Miklós: Ungarische Grammatik

Magyar nyelvtan - Mit zahlreichen nützlichen Beispielen/Számos hasznos példával

 

Ez a könyv a magyar nyelv legfontosabb nyelvtani szerkezeteit veszi sorra. Bármilyen felkészültségű tanulók számára hasznos kötet. Mivel a magyar nyelvben az egyik legnagyobb nehézséget a szóalakok sokfélesége jelenti, ezért a könyv külön hangsúlyt fektet a szóképzés szabályaira. Különös figyelmet fordított a szerző ezen kívül a helyes kiejtés megtanítására, a mondattani egységekre és a magyaros kifejezésekre is. A könyv végén névmutató segíti a nyelvtanulókat a fontosabb kifejezések gyors megtalálásában.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Corvina Kiadó, 2008

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    196

Ár:                  2000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés