Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár társadalomtudományi könyvek Antikvár közgazdasági, politikai könyvek Hatalom és tisztesség - Jackie és JFK titkos magánélete a Fehér Házban

Hatalom és tisztesség - Jackie és JFK titkos magánélete a Fehér Házban

hatalom es tisztesseg

Sally Bedell Smith: Hatalom és tisztesség - Jackie és JFK titkos magánélete a Fehér Házban

 

A hatvanas évek hajnalán egy ifjú pár ejtette ámulatba a világot utánozhatatlan kisugárzásával. Jackie és John Kennedy a legendás évtizedet meghatározó értelmiségiekkel, dúsgazdagokkal és művészekkel vette körül magát. Ezeket a fantasztikus éveket eleveníti fel e könyv a főszereplők megszólaltatásával, szinte percről percre nyomon követve, miként változott meg mintegy négy és fél évtizeddel ezelőtt az USA-nak nem csupán a politikája, de a stílusa is.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Jokerex Kiadó, 2006

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító

Oldalszám :    531

Ár:                  2000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés