Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Változás- és válságmenedzsment az alapoktól

valtozas es valsagmenedzsment az alapoktol

Noszkay Erzsébet: Változás- és válságmenedzsment az alapoktól

 

„A szerző könyve nem a klasszikus szakmai művek csoportjába sorolható. Mondhatnám azt is, hogy új stílust teremt azzal a szemléletmóddal, melynek egyidejűleg célja a laikus számára is érthetővé tenni a változás- és válságmenedzsment megértését, ugyanakkor használható oktatási segédletként, vagy gyakorló szakemberek kézikönyveként.

Napjaink olyan aktuális problémájához nyújt közvetlen segítséget a könyv tartalma, mely alapvetően meghatározza sok vállalkozás működési biztonságát, életben maradását, vagy esetleg sikeressé válását.

Egyszerű, de ugyanakkor szakmai igényességű a tartalmi rész, mely a definíciók megértésétől a gyakorlati példákig vezeti az olvasót, belső logikája egyértelmű, követhető. A jól megválasztott és megfelelő helyekre kellő gyakorisággal beillesztett kicsi feladatok még inkább érthetővé és használhatóvá, mi több kifejezetten hasznossá teszik a leírtakat, s a gyakorlatban közvetlenül alkalmazhatóvá válnak bizonyos módszerek, trükkök, esetpéldák, melyek jól segítik a legkevésbé felkészült olvasót is.

A szerző célja jól érezhető a leírtakból. Önzetlen segítség a bajba került, vergődő vállalkozónak, és/vagy felkészülési lehetőség a magabiztos, ma még sikeres, de előrelátó, a változásokat követni akaró vezetők számára.

Jól használható a könyv minden olyan olvasónak, aki egy kicsit is közel került a vállalkozói gondolkodáshoz, saját gyakorlatában teszi ezt, vagy tapasztalatlan kezdőként próbál az útvesztőkben célt találni.

Természetesen igaz az, – ahogyan erre a szerző is felhívja a figyelmet, – hogy ha baj van, ne higgye azt senki, hogy azonnal a lehető legjobb megoldást kiolvashatja a leírtakból, és ez megmentheti vállalkozását, vagy segítheti maximális piaci sikerhez. A gyakorlat, a tapasztalat nem pótolható egyetlen mű elolvasásával, vagy az abban leírtak alkalmazásával. Ugyanakkor olyan hasznos gyakorlati segítség, mely előre jelezhetővé teszi a vállalakozó számára a probléma jelentkezését, és a kezdeti lépések helyes kezelésével megelőzhetővé válnak komolyabb működési, gazdálkodási problémák.

A könyv, sikeres lehet mind a vállalkozók, a menedzserek, mind a felsőoktatásban tanulók számára, elméleti tudás megalapozásaként és gyakorló vezetőként egyaránt.”


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   NOMEN & B BT., 2009

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    130

Ár:                  1500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés