Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Innováció és vállalkozás az elméletben és a gyakorlatban

innavacio es vallalkozas

Peter F. Drucker: Innováció és vállalkozás az elméletben és a gyakorlatban

 

Könyvemben az innováció és a vállalkozás elveit és gyakorlatát szeretném bemutatni. nem lesz szó a vállalkozók személyiségjegyeiről, lélektani jellemzőiről; annál inkább cselekedeteikről és viselkedésükről. Az olvasó esetleírásokkal is találkozik majd, ám csak egy-egy speciális kérdés, szabály figyelmeztetés magyarázataként, nem önálló sikertörténetekként. Ezért könyvünk – szándékát és módszerét illetően – jelentékenyen különbözik a témában eddig megjelent munkáktól. Egyetlen dologban hasonlít hozzájuk: hisz az innováció és a vállalkozói szellem fontosságában. Manapság a vállalkozói szellemet sokan kissé titokzatos ajándékként, sugallatként, esetleg „isteni szikraként” kezelik; ez a könyv az innovációt és a vállalkozást megszervezhető, céltudatos és rendszeres tevékenységként állítja Önök elé. véleményünk szerint ugyanis az innováció és a vállalkozói szellem minden vezető munkájának fontos része. A könyv nem tekinthető gyakorlati kézikönyvnek: inkább a mit, mikor és miért kérdéseire keresi a választ. A gyakorlatból jól ismert kérdésekkel foglalkozik, úgymint: vállaltpolitika és döntések; lehetőség és kockázat; szerkezet és stratégia; személyzetpolitika, kompenzáció, jutalom.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Park Kiadó, 1993

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    271

Ár:                  2000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés