Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Kosztolányi Dezső - Nagy élettörténetek

kosztolanyi dezso

Kosztolányi Dezsőné: Kosztolányi Dezső - Nagy élettörténetek

 

A XX.század megújult magyar lírájában Kosztolányi Dezső a halhatatlan triász egyike. Pályája, miként műveiben előttünk áll, egy nagy költői tehetség magasba ívelő útja. Kosztolányi Dezsőné dokumentum-regénye egyszerre mutatja be az írót és az embert. Élményt jelentő írás ez, a feleség pontos és drámai vallomása a férjről.
Kosztolányi Dezső összes művei mellett helye van ennek a kitűnő életrajznak. Benne tovább él nemcsak Kosztolányi alkotó szelleme, hanem testi valója is: kedves szokásai, szólásai és mozdulatai.
Kosztolányi Dezsőné könyve méltó emléket állít férjének, s egyben mértéktartóan és hitelesen szolgálja a magyar irodalmat is. Megkapóan bontakozik ki benne a kor szelleme, a költő pályaképe, valamint az emberi küzdelem és szenvedés megrendítő drámája.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Aspy Stúdió Kiadó, 2004

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    365

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető.   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés