Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Kicsik és híresek

kicsik es hiresek

Friedrich Weissensteiner: Kicsik és híresek

 

Friedrich Weissensteiner új könyvében olyan kistermetű emberekkel foglalkozik, akik valami nagyot alkottak az életben. Edith Piaf, 1,47 m, a híres párizsi "veréb", aki beénekelte magát az emberek - és számos férfiismerőse - szívébe. Henri de Toulouse-Lautrec, 1,52 m, a könnyűvérű párizsi lányok kedvence, akiket egyedülálló módon örökített meg festményein és rajzain. Gottfried Keller, 1,40 m, ifjúkorában mogorva, verekedő fickó, később Zürich városának írnoka, aki műveiben megfestette a 19. század képét. Franz Schubert, 1,55 m, minden szenvedélyét a dalaiba ölte - a zene világa nélküle elképzelhetetlen. Bonaparte Napóleon, 1,62 m, Európa háborúzó ura, aki kis termetét szűnni nem akaró harciasságával kompenzálta. Immanuel Kant, 1,57 m, szülővárosát, Königsberget sohasem hagyta el, de filozófiájával áthágott minden szellemi határt. Savoyai Jenő herceg, 1,61 m, hadvezér és művészeti mecénás, aki megszilárdította a Habsburg-ház dicsőségét. Még ma is pompás paloták tanúskodnak egykori nagyságáról. A maguk módján mind zseniálisak voltak - a nagyság vágya hajtotta őket. 


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Sziget Könyvkiadó, 2007

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító

Oldalszám :    214

Ár:                  1500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés