Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Maglód a harmadik évezred küszöbén (CD-vel)

maglod a harmadik evezred kuszoben 01

maglod a harmadik evezred kuszoben 02maglod a harmadik evezred kuszoben 03 

Dr. Gürtler Magda, Dr. Patkós József: Maglód a harmadik évezred küszöbén

 

A főváros szomszédságában fekvő Maglódról nem mindennap hallunk a világ hírei között. Vele foglalkozó könyv ugyan nem először jelenik meg, de ilyen formátumú, gazdag, színes képanyagot tartalmazó kiadvánnyal a környező települések aligha dicsekedhetnek. Most, az ezredforduló hajnalán - valami megmagyarázhatatlan véletlen folytán - összetalálkozott a lokálpatrióta orvos, a helytörténész, az újságíró és festő tanár, a nyomdász-grafikus és nem utolsósorban az önzetlen mecénás, aki nem felejtette el családja gyökereit. Fontosnak tartották, hogy a maglódiak se felejtsék el múltjukat és büszke fővel tekintsenek a harmadik évezred kihívásai elé.

 

Dr. Patkós József által dedikált példány!


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Maglód Újság Közalapítvány, 2002

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    158+CD melléklet

Ár:                  4000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés