Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

The Beatles antológia

beatles antologia 01

beatles antologia 02beatles antologia 03 

Brian Roylance: The Beatles antológia - The Beatles előadásában

 

Ezt a nem mindennapi vállalkozást az tette lehetővé, hogy Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr egyaránt hajlandó volt válaszolni a kérdéseinkre. Ugyanők (valamint Yoko Ono Lennon) rendelkezésünkre bocsátották a The Beatles Anthology című televíziós és videosorozat teljes forgatókönyvét. Továbbá a világszerte föllelhető számos forrásból szert tettünk John Lennon-idézetekre, így az ő gondolatai is a többi Beatle-ével arányosan képviselve vannak ebben a könyvben. A Beatles valamennyi élő tagja rendelkezésünkre bocsátotta mind hivatalos archívumát, mind magángyűjteményét, köztük eddig még másutt nem közölt fotókat, valamint mindenféle, az együttes életével kapcsolatban álló dokumentumot. A Beatles Antológia nem mindennapi könyv. Áthatja a négy Beatle személyes varázsa. Követhetjük történetüket egészen a liverpooli gyermekkortól (melynek elején még csak nem is tudtak egymásról) a megismerkedésen és az akkor még Quarry Mennek hívott Beatles megalakulásán, a negyedik Beatle, Ringo Starr csatlakozásán és a küzdelmes pályakezdő éveken át a világhírig. Kitekintést kapunk az akkori zenei világba, megtudjuk, kik hatottak a Beatlesre (némelyikükkel később, immár egyenrangúként, találkoztak is); hogyan jutottak el az első, sebtiben odavetett lemezfelvételektől addig a precíz műgondig, amellyel a Sgt Pepper nagylemez készült. Ennél teljesebb gyűjteményt a Beatles visszaemlékezésiről összeállítani nem is lehet. A Négy Nagy szövegeit kiegészítettük azoknak a visszaemlékezéseivel, akik a legközelebb álltak az együtteshez pályafutása során: megszólal ródjuk, Neil Aspinall, producerük, George Martin és sajtófőnökük, Derek Taylor is. A képekkel gazdagon illusztrált kötet számára mind az Apple, mind az EMI megnyitotta felbecsülhetetlen értékű atchívumát. Így nemcsak szöveg, hanem a képanyag nagy része is kimondottan exkluzív. A Beatles Antológiát tekinthetjük a Beatles önéletrajzának is, mivel teljes egyetértésükkel készült. Ezentúl - a zenéjükhöz hasonlóan - ez is életünk része lesz, a kortársaké, akiknek igen sokat nyújtottak. A szöveg éppoly élvezetes, miként a máig eleven dalok.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Kossuth Könyvkiadó, 2001

Kötésmód :     vászonkötés, papírborító

Oldalszám :    367

Ár:                  8000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés