Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Faragóiskola

faragoiskola

Szabó Béla: Faragóiskola

Magyarországon használatos népi faragótechnikák

 

A hagyományőrzés szándékával létrehozott műben, mintegy tizenötféle Magyarországon használatos népi faragótechnikát ismertet a Szerző. A faragószerszámok és faragható alapanyagok bemutatásán túlmenően, közel 700 színes műveletfázis-illusztráció segíti az egyes technikák elsajátítását. A műhelyhangulatú foglalkozásokban a faragómódszerek lépcsőzetesen követik egymást. A kezdő faragó ezáltal fokozatosan sajátíthatja el a gyakorlati fogásokat. A haladó szintű faragó bővítheti szakmai ismereteit, megkedvelhet ez idáig általa nem ismert technikákat. A könyv ajánlott faművességet és más faipari szakmákat tanulóknak, szakmaváltóknak, faragótanfolyamok, szakkörök résztvevőinek, hobbi-faragóknak, valamint szakközépiskolai és felsőoktatási intézmények kézműves fakultációiban résztvevő hallgatóknak. Ajánlott továbbá mindazoknak, akik érdeklődnek népi tárgykultúránk, népi díszítőművészetünk e csodálatraméltó színfoltja iránt.

 

Nyelv :           Magyar  

Megjelenés :  2008

Kötésmód :    papírkötés

Oldalszám :   273

Ár:                 A tétel elkelt! Előjegyezhető  

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés