Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Leica felvételek

leica felvetelek 01

leica felvetelek 02leica felvetelek 03leica felvetelek 04leica felvetelek 05 

Németh József: Leica felvételek

 

A kisfilm térhódítását kétségkívül az igazolja leginkább, hogy a német kiadásban megjelent "Leica-technik" harminc kiadásban közel 50.000 példányszámot ért el. Hazánkban is gyakran felmerült a kívánság egy hasonló, de magyar nyelvű mű iránt. Ezért örömmel fogadtam e könyv szerzőjének ilyen irányú törekvését és a tervezett munka megjelenését készséggel segítem elő. Teszem ezt annál is inkább, mert számos Leica-tulajdonos ég nem ismeri készüléke sokoldalúságát és azokat a lehetőségeket, melyek benne rejlenek.
Ez a "képeskönyv" tulajdonképen a tervezett és már munkában levő "Leica Műszaki Segédkönyv" előfutárjának tekinthető. A szerző művészi és műszaki felvételei, valamint fényképészeti multja a tervezett mű sikerének zálogai. Hiszem, hogy az albumot mind a szakkörök, mind az amatőrök örömmel fogadják, de a nagyközönség is szívesen forgatja, hogy a szebbnél-szebb képekben gyönyörködve, igazi felüdülésben legyen részük és ösztönzést merítsenek belőlük a képszerű fényképezésre és a képek szakszerű kidolgozására. A szerzőnek a képekkel kapcsolatos gyakorlati útmutatásai bizonyára szintén nagy segítségükre lesznek azoknak, akik a művészi irányú fényképezéssel foglalkoznak. 


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   1944

Kötésmód :     viseltes félvászon kötés

Oldalszám :    157

Ár:                  6500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés