Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Dürer

durer 01

durer 02durer 03 

Angela Ottino della Chiesa: Dürer

 

"Dürer az első északi művész, akinek a szemléletében az ókor és az itáliai művészet élő alakot öltött. Az olasz metszetek és rajzok hamarosan befolyásolni kezdték és a saját pályájukra vonzották őt... Megsejtett egy új világot a hegyeken túl, a dél fényében és a távoli múltban, egy olyan világot, amely más törvényeket követ, min t hazájának középkori hagyománya és erőteljes lelkének minden hevével arra áhítozott, kitartóan és mélyről fakadóan, hogy megtalálja a zárt kapu kulcsát."


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Corvina, 1995

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    120

Ár:                  2000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés