Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Czóbel

Kratochwill Mimi: Czóbel Béla (1883-1976) élete és művészete

"A legfranciásabb magyar festő mondogatták róla francia kortársai.Életének nagy részében kétlaki életet élt,s talán valóban sűrűbben állított ki francia földön, mint idehaza. Fiatalon megjárta Münchent, a párizsi Julian Akadémiát, vásznai a Fauve kiállításokon Matisse, Braque, Derain, Vlaminck képeivel szerepeltek együtt, barátjának tudhatta Adyt és Picassót, és egyike volt azoknak, akiknek Modigliani örökre adósa maradt néhány frankkal."

 

Nyelv :          Magyar

Megjelenés : Magyar Képek Kft., Veszprém-Budapest, 2001

Kötésmód :   Karton

Oldalszám :  159

Ár:                4500 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés