Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Van Gogh

van gogh gila 1

van gogh gila 2van gogh gila 3van gogh gila 4 

Gila Zsuzsanna: Van Gogh

 

Talán egyetlen művész sem akad, akinek a személyisége olyan fokozott érdeklődésre tarthatna számot, mint Vincent van Gogh-é. Tagadhatatlan, hogy az érdeklődés az idők során mit sem veszített erejéből, ami csöppet sem meglepő, hiszen a festő sorsa nem szűkölködik pszichiátriai tanulmányba vagy épp filmbe illő, baljós, néhol elcsépelt részletekben: Van Gogh közismerten későn kezdte művészpályáját, amit fájdalmasan rövid életútja tesz hangsúlyossá.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   T.K.K., 2007

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    96

Ár:                  1200 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés