Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár művészeti könyvek Antikvár építészeti könyvek Magyarországi udvarházak és kastélyok (XVI - XVII. század)

Magyarországi udvarházak és kastélyok (XVI - XVII. század)

H. Takács Marianna: Magyarországi udvarházak és kastélyok

                             (XVI - XVII. század)

A könyv a későfeudalizmus udvarház- és kastélyépítészetének történetét dolgozza fel a mohácsi vésztől a Rákóczi-szabadságharcig.

A kötet több, mint 200 fényképfelvételt és alaprajzot, valamint igen gazdag, részletes adattárat tartalmaz, amely az anyagra vonatkozó levéltári kutatásokat, irodalmi említéseket is magában foglalja.

 

Nyelv :          Magyar

Megjelenés : Akadémiai Kiadó,1970

Kötésmód :   Vászon, papírborító

Oldalszám :  285

Ár:                6.000 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés