Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Hild József életműve

Rados Jenő: Hild József Pest nagy építőjének életműve

Hild József építész neve széles rétegek számára úgyszólván ismeretlen és a tájékozottabbak számára is alig jelent valamit. Még azok is, akik korának művészetével, kultúrájával behatóbban foglalkoztak, bizonytalanul, nem egyszer ellentétes világításban látták alakjának körvonalait. Ez az életrajz mesterünk túláradóan gazdag életművén át az építészek által oly kevéssé ismert és megbecsült alkotómunkájának jelentőségét kívánja érdeme szerinti megvilágításba helyezni.

 

Nyelv :          Magyar

Megjelenés : Akadémiai Kiadó, 1958

Kötésmód :   Egészvászon papírborítóval

Oldalszám :  358+80 tábla

Ár:                16.000 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés