Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Lechner Ödön

Gerle János (szerk.): Lechner Ödön

                              Az építészet mesterei

A nemzeti önkifejezésre való törekvés a századforduló idején a velünk szomszédos országok mindegyikén megjelent, s mindenütt a helyi történelmi stílusok valamelyikére épült rá. Valamennyi efféle irányzaton, s a századforduló egész építészetén belül Lechner Ödön az egyetlen, aki az általa forrásnak tekintett történeti motívumkincsből nem historizáló felfogással hozott létre korszerű "magas művészeti" stílust. Ennek révén művészete felülemelkedett a regionális és nemzeti kategórián.

 

Nyelv :          Magyar

Megjelenés : Holnap Kiadó, 2003

Kötésmód :   Karton papírborítóval

Oldalszám :  274

Ár:                 A termék elfogyott. Előjegyezhető!

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés