Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Érik a gyümölcs

erik a gyumolcs 2

John Steinbeck: Érik a gyümölcs

/Milliók Könyve/

 

John Steinbeck az amerikai haladó irodalom egyik legnagyobb írója. Az "Érik a gyümölcs" méltán szerepelhet a XX. század tíz legjelentősebb amerikai regénye között. Férfias író. Egyszerűsége, tömörsége, humora, érzelmességtől mentes tragikus szemlélete az új realizmus legmélyebb stíluselveinek megalkotói közé emelik, Egyéb művei: "Vidám csirkefogók": "Egerek és emberek" (melynek színpadi változata Budapesten is nagy sikert aratott): "Cannery row" : "The short reign of Pippin IV. " és az "East of Eden" című regénye, mely legközelebb jelenik meg az Európa Könyvkiadó kiadásában.

 

Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Európa Könyvkiadó, 1961

Kötésmód :     vászonkötés

Oldalszám :    350

Ár:                  800 HUF   

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés