Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Savpróba

savproba

Tom Wolfe: Savpróba

 

"Mire úgy 30 mérföld után elérték San Josét, az utazásnak már jócskán megjött a hangulata. Éjszaka volt, és sok jó lélek be volt tépve, és lerobbant a busz. Behúzódtak egy szervizállomáshoz, és egy pillanat alatt a motorháztető alatt turkált egy segéd, figyelgette a Cassady hajráztatta motort, mialatt a stadion körüli lámpák furcsa foszforeszkáló foltokat fröcsköltek a buszra (...)
Cassady ad még a motornak, a buszból pedig fura sivítást hallani, talán a hangszórókból vagy csak az ablakokból.
Sundsten megkaparintott egy mikrofont a variálható visszhangbeállítással, és rájött, hogy fura rádió-horror-röhögést és visítást tud vele keverni, ha sikít, mint egy vámpír, hogy: "Gyere és mesélj-élj-élj-élj... Milyen Szan Hozéj-éj-éj-éj-éj", a változó késleltetéssel visszajátszott éj-éj-éj-éj-k duplázva, négyszerezve, nyolcszorozva jöttek. Végtelen, pattogó visszhang - és mindezen átcsúsztatva az a fura, enyhén hisztérikus nevetés meg egy elkeseredetten pengetett mandolin, ez Hagen barátnéja felől, aki bent kidőlt egy padon, mandolint penget és röhög..."


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Cartaphilus Könyvkiadó, 2007

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító

Oldalszám :    325

Ár:                   1500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés