Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Kati öltözködik

kati oltozkodik 1

kati oltozkodik 2kati oltozkodik 3

G. Donáth Blanka: Kati öltözködik

 

Részlet a könyvből: „- Peti – kiáltotta egy vékony, éles hangocska. Borzas, alvástól kipirult arcú kislány ült az ágyban. Ő lármázott: – Peti! Peti-i-i! Kora reggel volt. Az első napsugarak beragyogták a szobát. – Hö-ö-ö – jött a felelet, de nem a díványról, hanem a bölcsőből. Ádám, a kis pólyásbaba gagyogott, rokkantott és úgy hadonászott hozzá dundi kezével, hogy az egész bölcső ide-oda ringott. – Petiii! – ébresztgette iskolás testvérét Kati s kiugrott az ágyból. – Segíts öltözködni, eleget aludtunk!”

 

Kolozsvári Pál rajzaival


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Móra Ferenc Könyvkiadó, 1962

Kötésmód :     viseltes févászon kötés

Oldalszám :    30

Ár:                  2000 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés