Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Észak dél ellen

eszak del ellen 2

Jules Verne (Verne Gyula): Észak dél ellen

 

Verne kalandos regényei sorából is kiválik izgalmasságával az Észak Dél ellen. Története a múlt század hatvanas éveiben játszódik, az amerikai polgárháború idején. Hőse, James Burbank, floridai birtokos meglehetősen szorongatott helyzetben van: déli létére felszabadította rabszolgáit, s fia az északiak sorában küzd. A háború zűrzavarában egymásután érik a sorscsapások: titokzatos merénylők kislányát is elrabolják - s a végső pusztulástól csak az északiak győzelme menti meg a családot. E sok viszontagságról és a gyerek utáni nyomozásról szól Verne lebilincselően izgalmas regénye, mely egyben a polgárháború hiteles képét is megrajzolja.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Móra Könyvkiadó, 1967

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    395

Ár:                  600 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés