Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Színház a kisvárosban

szinhaz a kisvarosban

Lilo Hardel: Színház a kisvárosban

 

A tízosztályos iskola valamennyi diákja egyetért abban, hogy szülővárosuk alapításának 700. évfordulóját a legméltóbb egy színielőadással ünnepelhetnék meg. De annál hevesebb vitákra kerül sor, amikor el kell dönteniük, hogy melyik színdarabot adják elő. És amikor végre megszületik a döntés, akkor szakad nyakukba az igazi gond: vajon megvalósítható-e tervük?
Lilo Hardel fordulatos regénye a színházi bemutató előkészületeit s egy bontakozó bemutató előkészületeit s egy bontakozó szerelem viszontagságokkal teli történetét meséli el az olvasónak. 


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó, 1964

Kötésmód :     félvászon kötés, papírborító

Oldalszám :    130

Ár:                  600 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés