Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Képes, verses, dalos ábécé

kepes verses dalos abece

Esztergályos Jenő:  Képes, verses, dalos ábécé

 

A Képes, verses, dalos ábécé a legjobb magyar hang- és betűtanítási hagyományokra épülve készíti elő a gyermekeket a hangok tiszta ejtésére, a betűk megismerésére. Felkelti az érdeklődést az olva­sás megtanulására. Minden oldalon a kisgyermekekhez közel álló, színes betűhívókép mutatja be a be­tűt. A hívókép mellett a magánhangzók ejtését Anna (egy kislány), a mássalhangzókét Balázs (egy fiú) mutatja be. Pl.: alma = a, bohóc = b, zsiráf = zs. Kedves kis versekben, gyermekdalokban felnőtt segít­ségével könnyebb megtalálni az új hangot. A gyermek tapssal, koppantással, dobbantással jelezheti az új hang észlelését. Ezek a hívogató munkafüzetek tartalmazzák mindazt, amivel az iskolába lépő gyermek számára könnyebbé válik az iskolakezdés.

 

Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Apáczai Kiadó

Kötésmód :     tűzött papírkötés

Oldalszám :    72

Ár:                  800 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés