Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Téli berek

teli berek 2

Fekete István: Téli berek

 

A Tüskevár két szereplője, Tutajos és Bütyök, a kamaszkori szerelem válságain átesve, a téli Kisbalaton világában tölti a vakációt, ahol közelről megfigyelhetik a télen is eleven természetet, tanulmányozhatják az egyes állatfajok, róka, nyúl stb. viselkedését, megismerhetik a gazdag állatvilágot. Az öreg Matula irányításával gyakorolhatják a két legősibb mesterséget, a vadászatot (róka-lövés) és halászatot (csuka-fogás). Hűséges kísérőik a két kutya Csikasz és Bikfic. A két fiú szinte észrevétlenül lépi át a kamaszkorból az érett férfivá serdülés időszakát. Az olvasó a természet téli pompájának fennséges rajzával találkozik a regényben, amely mint kiváló ifjúsági mű, a diákoknak ajánlott olvasmány.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Móra Kiadó, 1977

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    407

Ár:                  700 HUF


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés