Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Spanyol kulinária

spanyol kulinaria

Walter Tauber: Spanyol kulinária

 

"Egy ország konyhája olyan, mintha vidékei egy nagy főzőedényben keverednének össze" - jegyezte meg egyszer Josep Pla (1897- 1981) katalán író. A fazékba vetett pillantás azonban nem csak a földrajzi, természeti panorámát tárja elénk. Amikor egy ország szakácsművészeti hagyományait megízleljük, lassanként kibontakozik egész kultúrájának esszenciája. Ahogy egy jó bor kóstolásához, ehhez is türelemre és igyekezetre van szükség - és persze nyitottságra az ismeretlen részletek is felfedezéséhez. Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt. Az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az ország konyhájára: a paella és a tintahal, a vörösbor és a sangría annyira elterjedt a spanyol konyha specialitásaként, hogy alig hagy helyet új felfedezéseknek. Ennek a könyvnek az a célja, hogy étvágyat csináljon az olvasónak Spanyolország sokféleségéhez, tájainak, kultúrájának és konyhájának számtalan apró összetevőjéhez


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Vince Kiadó, 20105

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    488

Ár:                  5000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés