Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Francia kulinária

francia kulinaria

André Dominé: Francia kulinária

 

Lenyűgöző hegyek, az Ardennek, az Alpok, a Pireneusok gyűrűjében, és hatalmas vizek, a Rajna meg a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag könnyű, laktató, fűszerekben gazdag és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy ilyen igazán terjedelmes könyv sem elég valamennyi felsorolásához. Ezért nem indítottunk vadászatot minden egyes kolbász, sütemény vagy bor után, hanem olyan receptekre, termékekre összpontosítottunk, melyek máig vagy mától hirdetik ismert vagy ismeretlen kitalálójuk hírét, nevét, tudását. Az ország minden sarkában meglestük a kulinária mestereit, hogy végignézzük, megjegyezzük, mitől minőség a minőség, s hogy megfejtsük az ízek titkát. A francia tájak szépsége és sokfélesége feltárta számunkra azokat az alapokat, amelyekkel a természet teremti meg az élvezet feltételeit, legyen szó körtéről, vajról, camembert-ről vagy pezsgőről, langusztáról vagy lencséről, borsról vagy csirkéről. Nem mindig tudtuk betartani az előkészítés során kitűzött határokat, inkább az ínyencek szemszögéből fűztük sorba a régiókat.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Vince Kiadó, 20105

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    468

Ár:                  5000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés