Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Hónapok, napok, ételek

honapok napok etelek

Verő Juli: Hónapok, napok, ételek

 

Annak ellenére, hogy már számtalan szakácskönyv segíti a háziasszony munkáját, mégis naponta tesszük fel a kérdést: mit főzzek ma vacsorára?
Ez az ételnaptár megkönnyíti a választást. A szerző ugyanis az évszakok kínálatához igazodva minden nap 2 vacsorát ajánlt.
A könyvbe gyűjtött mintegy 800 recept főként a kispénzűeknek szolgál segítségül. Sok az olyan egytálétel, amely olcsó alapanyagból készült, laktató és könnyen elkészíthető. Ötletek sora mutatja, hogy lehet kis mennyiségű színhúst pl. sajttal, liszttel vagy zöldségfélékkel, tojással dúsítani. Az olcsóbb levesek, mártások, nyáron az éppen kapható zöldfélék, télen pedig a mirelitek felhasználásával juttatnak eszünkbe régi ízeket. Ha valaki elfogadja a szerző ajánlatát, akár két éven át főzhet az itt megadott étrend szerint. Ha viszont egy-egy étel különösen megnyeri tetszését, a tárgymutatóval természetesen eltérhet a megadott kalendáriumtól. S hogy valóban a háziasszony gyakorlati munkáját segítse a praktikus válogatás, a receptek melletti óra azt is jelzi, hogy kb. mennyi időt kell szánnunk a vacsora vagy a vasárnapi ebéd elkészítésére.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Navimedia, 2002

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    392

Ár:                  1200 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés