Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A munka kalendáriuma az 1947. esztendőre

A munka kalendáriuma az 1947. esztendőre

A munka kalendáriuma az 1947. esztendőre

Szerkesztette: Vértes György

A borítólapot tervezte: Mallász Gitta

"A munka kalendáriuma az 1947. esztendőre kiadásával a Szakszervezeti Tanácsnak nem az a célja, hogy a szokásos naptárral lássa el a magyar dolgozókat. Országszerte igen nagy érdeklődést tapasztalunk a szakszervezeti mozgalom iránt. Ez az érdeklődés egyre fokozódik, olyan arányban amilyen mértékben a szakszervezetek szerepét, befolyását, szükségességét a dolgozók mind szélesebb rétaga felismeri. Sajnos eddig nem tudtunk olyan széleskörű propagandát, felvilágosító munkát kifejteni, mint amilyent szerettünk volna, mint amekkorára szükség lett volna. Ezért van az, hogy még most is sok százezren vannak országszerte, akik tájékozatlanok a szakszervezeti mozgalom lényegéről."

Nyelv :            Magyar,

Megjelenés : Szakszervezeti Tanács, 1947

Kötésmód :   illusztrált papírkötés

Oldalszám :  184

Ár:                  A példány elfogyott. Előjegyezhető!

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés