Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Verseghy Ferencz költeményei

verseghy ferencz koltemenyei

Verseghy Ferencz költeményei

 

Íme újjá-születésünk korának egyik legnevezetesb költője, kinek, kora, dalait és dallamait széltiben zengedezte, nem tudva, nem kérdezve nevét; míg viszont azok, kik nevét tudták, azt készakarva agyon hallgatták. T. i. vidám életörömeket, szerelmet énekelni meg, a szerelem és házasság bajai felett múlatozni, s nem egy komoly erkölcsbíró marczona szemöldeivel, hanem a kedv és nedély csapongásaival: az paphoz illetlennek tartatott; s így Verseghy, nehogy a gyenge idegűeket megbotránkoztassa, majd mindig elhallgatta nevét.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Heckenast Gusztáv, 1865

Kötésmód :     amatőr félvászon kötés

Oldalszám :    228

Ár:                  10 000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés