Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Star Wars - Sötét erők ébredése

sw sotet erok ebredese

Timothy Zahn: Star Wars - Sötét erők ébredése

 

Az új Köztársaságot a Thrawn főadmirális vezette birodalmi flotta támadásai, és a belső feszültségek gyengítik. Fey'la a nagyratörő bohtai politikus egyeduralomra tör, s mind nagyobb befolyásra tesz szert. Leia Organa Solo veszélyes vállalkozásba kezd: oldalán Csubakkával leszállást kísérel meg a Birodalomhoz halálig hű noghrik világán.... Luke Skywalker Jomarkra tart, ahol a sötét Jedi a titokzatos C'boath várja. Han és Lando egy rég halottnak hitt szabadsághős vendégszeretetét élvezi... Nem is sejtik még, hogy hamarosan együtt lehetnek megint, hogy harcba szálljanak Thrawn csillagrombolóival, melyek ezúttal a Régi Köztársaság elveszett armadáját a Katona-flottát fenyegetik...


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Valhalla Páholy, 1992

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    404

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés