Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Szenvedély a négyzeten, Mint a hurrikán

szenvedely hurrikan 

Susan Crosby: Szenvedély a négyzeten

Leigh Duncan: Mint a hurrikán

 

Susan Crosby: Szenvedély a négyzeten „Egy üres házra kell vigyáznom?" - csodálkozik Marcy, hiszen még sosem kapott ilyen megbízást. Ám pillanatnyilag ez az egyetlen állásajánlata, ezért igent mond. Úgy érzi, valami nem stimmel, de mivel az ingatlan tulajdonosa egy besavanyodott matematikaprofesszor, nem aggódik különösebben. Egyik éjjel hirtelen ott áll előtte a férfi, és kiderül, hogy Eric maga a megtestesült csábítás... Leigh Duncan: Mint a hurrikán Cocoa Beach kihalt utcáit csak egyetlen ember járja: Brett Lincoln, a jóképű rendőr. Ellenőrzi, hogy minden lakos időben távozott-e az otthonából a közelgő hurrikán miatt. Egyszer csak mozgást érzékel az egyik házban, amelyet nemrég adtak bérbe, és gondolkodás nélkül bekopog. Gyönyörű, fiatal nő jelenik meg az ajtóban, aki nem is hallott a fenyegető veszélyről...


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Harlequin Magyarország Kft., 2014

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    304

Ár:                  700 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél










Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés