Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Az álomnő

alomno 

Liptai Claudia: Az álomnő

 

Részlet a könyvből: "A 364-es járat megkezdte az ereszkedést a tenger felett. Valamivel több mint négy órája indultak el Frankfurtból, és ahogy Anna előrehajolva kinézett a kis ovális ablakon, megkönnyebbült sóhajjal nyugtázta: már látja Észak-Afrika partjait. Nem volt egyszerű művelet, mert a mellette ülő - szintén magyar - férfi, aki a felszállás óta kábé négy újságot olvasott el félhangosan motyogva, az összes lapot egyszerre fogta a kezében, amik ráadásul az arcát is eltakarták, így még megkérni sem lehetett, hogy húzza már egy kicsit közelebb magához a sakkhíreket, hátha valakit érdekel a táj is a rosáláson túl." 


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Libri Kiadó, 2012

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    222

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés