Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Szerelem életre-halálra, Szenvedélyek játéka

szerelem eletre halalra 

Francoise Sagan: Szerelem életre-halálra, Szenvedélyek játéka

 

A nagysikerű írónő két kisregénye először jelenik meg magyar nyelven. Az első történet a negyvenöt éves, sikeres hollywoodi írónő, és az életébe robbanó, különös fiatalember akaratlanul is örökre szóló kapcsolatát mutatja be, finom iróniával. Modern mese szerelemről, életről és halálról. A második kisregény középpontjában két furcsa pár áll. Míg az egyiknél az idősebb és jómódú Charles a szép és fiatal Lucile-t tartja ki, addig a másiknál a jóképű Antoine fogadja el az öregedő és gazdag Diane szerelmét és támogatását. A négy ember véletlen találkozása válaszút elé állítja, és addigi életük átgondolására kényszeríti mindegyiküket. Fordulatos, szórakoztató történet a féltékenységről, a szerelemről, a hétköznapokból és a társas magányból való kitörés vágyáról.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Fiesta Kft.-Saxum Kft., 1997

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító

Oldalszám :    271

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető.   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés