Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Szerelem az Antillákon I-II.

 szerelem az antillakon

James Jones: Szerelem az Antillákon I-II.

 

Lucky gyönyörű és okos, csak nincs értelme az életének. Ron tehetséges és sikeres csak az igazi nő, a társ hiányzik neki. Találkozásuk csillogó kalandnak indul, és mire felocsúdnak észre kell venniük, hogy az érzelmek láncra verték őket. Ám a férfi életében van egy idősebb asszony, aki nemcsak istápolja, de őrülten, betegesen szereti őt. Tombolnak a szenvedélyek az Antillák festői szigetvilágban, őrjöngő viharok követik egymást, a kölcsönös féltékenység emészti mindkettőjüket, s különös, félbolond barátok sem alkalmasak arra, hogy csillapítsák bennük a tüzet. Apró tragédiák györtrik őket, s mire minden elrendeződik, két megváltozott ember hagyja maga mögött a romantikus szigetet.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Fabula Könyvkiadó, 1994

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    327+301

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés