Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Karnevál I-II.

Hamvas Béla: Karnevál I-II.

Századunk egyik legizgalmasabb, legeredetibb regénye Hamvas Béla Karnevál - ja; a modern magyar prózairodalom és bölcselet egyedülálló alkotása. Hamvas szavaival:" sorskatalógus", a "tízezerbőrű tűzgyermek" (a lélek) regénye. A szereplő, helyszínek, események karneváli forgatagának tengelyében azonban egyetlen felszólítás áll: felszólítás a káprázatoktól megszabadult én keresésére, meghódítására, megvalósítására; felszólítás a hiteles életre.


Nyelv :            Magyar

Megjelenés : Magvető, 1985

Kötésmód :   kiadói vászonkötésben, papírborítóban

Oldalszám :  550+649

Ár:                  A példány elfogyott. Előjegyezhető!

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

 

 

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés